MIN VISION image
Isak Hien:
“När jag på riktigt förstod att jag hade chans att göra en internationell karriär, bestämde jag mig för att göra något bra av den. Något bra som inte bara handlar om fotboll.

Därför beslöt jag mig för att starta ”Athletes with a heart”. Det var en idé jag hade, och sedan bad jag mitt team att arbeta ut detaljerna. Ambitionen är att göra det till ett stort, globalt projekt.

Jag vet att det finns många idrottsmän, inte bara fotbollsspelare, som vill göra skillnad, men som inte riktigt vet hur. Min ambition är att ”Athletes with a heart” kommer att bli en plattform där alla idrottsmän på ett enkelt sätt ska kunna ställa sig bakom bra värderingar, och även kunna bidra ekonomiskt till sådana.

Detta gäller inte bara under den aktiva karriären. Många idrottsmän oroar sig för vad de ska göra efter karriären. Jag vill att ”Athletes with a heart” ska ge möjlighet att engagera idrottsmän aktivt genom ett meningsfullt arbete även efter att deras idrottsliga karriär är över”. Det kan vara opinionsbildning, events, sponsorsamarbeten, nyrekrytering och mycket annat.